Tuesday, January 19, 2010

hari ke - 19, 2010

Addeii blur lak xtau nk tulis ape...ermm aku dh dpt kuarters br...kt P15...ok la umah tu...ckp besar utk org bujang cm aku...heheheh so ari sabtu aritu, ditemani along farah, aku gi basuh umah...debu dia masya Allah, tebal giler...nk dijadikan citer, air paip pnye la slow...aduhh camne ni...thn je la...berjam2 kami bsuh umah...dh siap basuh ape sume, ms nk kuar gi mkn, dok tggu lif tu, br perasan notis kt luar lif tu...kalo nk basuh umah, inform jkr dulu....bile aku kol jkr, dia kate ofis dorg bukak half day je ari sabtu tu...huhuhuhu

pastu kitorg pusing putrajaya-bangi-taman equine semate-mate nk cari langsir...last2 skali beli kt jusco tmn equin...ptg tu trus psang...ari ahad tu mmg aku flat giler...cam nk demam pn ade...huhuhuh tido sepnjg ari...hehehe

ari isnin tu aku kol lg org jkr tu...dia kate nnt dia gi bukak paip air...lunch tu aku blk umah jap gi tgk camne keadaannye...makkkkk air pnye la laju giler....huhuhu nyesal x sudah...penat je basuh umah ari sabtu tu ngan air yg slow ntah ape2 tu...huhuhu

2 comments:

SuN-ShinE said...

yeah!!dah umah baru....
heheheeheehehe...
dok molek2 yer...
air laju sedap la guna

Puteripisces said...

blh la....