Thursday, July 30, 2009

Sedihnye....

Tinggal 2 ari je lg tuk kitorg 12 org nie bersame...next month masing2 dh akn ke unit masing2...but dirg hepi la...walaupn lain unit, tp dorg still same tempat...yg tinggal kt ptrajaya ni just kami 4 org...adooiii x suke la...dh 2 bulan kami hepi2 same2,..huha sane huha sini...lps nie dh susah dh nk jmpe...ni la yg aku x suke...

ni mmg perangai aku kot...dr zaman blaja dulu lg...bile kt kolej, huha huha ngan kwn2, bile cuti je balik kampung, first 2 or 3 days aku msti rase sunyi gler, rase lonely je....sama gak bile dh dk umah lame, dh balik kolej, awl2 aku msti rase sebak, lonely dan sebagainye yg syahdu2 tue....

skang pn aku semestinye akan rase camtu gak...selame 2 bulan ni kami susah senang bersame...gelak2, kutuk2 (heheheeh)...lps nie gerenti aku akn alami keadaan syahdu2 tue....huhuhu...ye la kepale masing2 mmg ting tong la...jmpe x sampai sejam pn dh blh masuk geng...dh boleh bertepuk tampar, gelak2...korang mmg gempak la....

kalo korang terbace la blog nie, wish u all best of luck kt tmpt baru...prove to all of them that our batch are the best group...keepin touch k....luv u all.....

7 comments:

Dulce Et UtiLe said...
This comment has been removed by the author.
Dulce Et UtiLe said...

ala kak asma...jgn sedih2 yer
kak asma dah ada penempatan...org ni lagi sedih, tiba2 x tau mana tmpt keje...huhuhu

jgn risau mana tau kalo dpt sama dgn kak asma leh la smbung borak lagi...pastu tgk2 mr. snobish tu....

hehehehheehe...jgn marah....

PUTERIPISCES said...

tgk je.....hakhakhak....arap2 la nurul dpt sini...rmai ckit geng nk kecoh2 kt sini...

Dulce Et UtiLe said...

ala kalo nurul xde mr. snobish nnt nurul pesan suh jaga kak asma yer...masin mulut jd la tu...
hmmmm...

xpe aka pun ada nnt, mesti x kering gusi nyer...heheheh (jgn marah mini aka)

PUTERIPISCES said...

xde maknenye....

Anonymous said...

huhuhuu....amboi...gosip berdua...
waaaaaaaaaaaa...sedih gak nak berpisah ni....kita byk gosip....kuang2....nnti kita blh gak gosip..tapi dlm email je....kalu blh kita semua gi audit sm2....nurul jgn risau...nnti mana tau nurul punye penempatan lg best...

PUTERIPISCES said...

a'ah...mane tau skali nurul punye penempatan dalam bilik sub trus...hahaha....jgn mare sis...