Thursday, July 29, 2010

Kebenaran dah tersingkap???

Mule2nye aku xtau nape hati aku x tenang dua tiga ari ni...mungkin Allah dah makbulkan doa aku supaya tunjukkan jln yg betul...aku trase spt nk mengorek cerita psl 'dia'...so aku menggodek fb dia, adik2 dia even sepupu dia...bila dgr cam gila kn...sebnrnya x...sbb aku dh jmpe ape yg aku cari...HE'S MARRIED!!!!ya Allah, nape dia tipu aku....

seblm ni ade gak aku terbace komen2 yg menunjukkan ke arah tu...tp aku cam x pikir ape pn, mgkn kwn2 dia nk gurau2 ngan dia je...tp bile aku terbace status adik dia, curiga aku bertambah...so aku go through smua fb yg ade kaitan ngan dia and...at last aku jmpa satu fb pompuan, aku cam tergerak ati nk klik name pompuan tu...ape yg aku jmpe????gambar 1 family beb.....even sebnrnye dia dh ade 2 org ank...and yg wat aku shocked sgt, bini dia pn keje kt akademi skali ngan dia...

aku x paham...kalo dia dh kawin and bini dia keje situ gak, nape ms mlm dinner induksi aritu dia berani nk amik gambar ngan aku dpn kawan2 dia....ape motif dia??aku rase cam diperbodohkan....ape agknye tanggapan kwn2 dia pd aku....mgkn kwn dia igt aku yg terhegeh2 nk amik gmbr, pdhal dia yg bersungguh ajak aku bergambar....

skang aku hnye nk menunggu mase dan ketika utk aku tnyekan perkare yg sebnrnye pd dia...smpi bile dia nk sorok perkara tu...aku jd kesian lak kt bini dia...sggup laki dia wat camtu kt dia...DASAR LELAKI!!!!

apa salahnye dia trus trg je kt aku awl2 kitorg knl dulu...sbb tujuan aku asalnye hnye nk kwn je ngan dia...lg pn dia wat status 'single'...sbb tu aku berani nk kwn ngan dia...bile dh jd camni, barulah ade relate nye segala ape yg dia penah ckp kt aku dulu...

*thanks awk sbb berjaya menambahkan lagi peratus ketidakpercayaan saya pd lelaki.....

2 comments:

Cempaka... said...

EEEeeermmm...

.:. MiSs EyeMe .:. said...

dear~
sabar..ada hikmah disebalik sume nie.
dont trust the status..especially fb..huh.
i f i met dat guy.dush..dush..dush..pang..(sume ak bg)..geram sei..
at least da taw awl2 kn..
byk lagi kumbang jantan yg baik2..
yg ni kuman..bkn kumbang..
ngee~