Tuesday, October 5, 2010

Akhirnya.....dapat duit!!

Salam...title cam dapat duit juta2 je...heheheh...akibat drpd demam kakakku terhadap Nuffnang, aku pn terbabit la sama utk join Nuffnang...tp aku x la aktif cm dia...just suka suki je...tp slalu gak check website Nuffnang tu, bile la aku nk dpt duit ni..slalu RM0.00 je...huhuhuu...tp arini bila aku check--->RM 0.50.....hahahaha ok la kn wat beginner cam aku yg mls nk update blog n x aktif sgt ni...blog pn merapu ntah ape2..hehehe...thanks pakcik Nuffnang~

4 comments:

Kalamhati said...

hahaha aku yg beria ni pun baru dpt 5.00..chess

Puteripisces said...

hahahah baik xpyh beria cam aku...slow2 masuk ckit2...ahakss

mE said...

camne nak check?hohoho...

Cempaka... said...

ok lah tu puteri.. akak baru 0.25...hehe.. lagi separuh dari hang punya... adeii...