Friday, October 7, 2011

Melaka dan Melaka Lagi....

Sebnrnye tgh bulan Oct ni aku (actually smua pegawai kt bahagian) akn outstesen ke Melaka utk seminggu...aku dh agk, nnt msti ade suare yg ckp "melaka lagi..."hehehehe nak tau x kenape...sbbnye start dari aku join bahagian ni mid 2009, setiap tahun kami akn ke Melaka...buat bengkel kt Melaka, buat kursus kt Melaka...skang utk kerja rasmi pn kt Melaka gak....utk kerja rasmi ni blh diterima la sbb kami x cover lg negeri Melaka..tp mgkin sbb sebelum2 ni kami dh 2-3 kali ke Melaka, tu yg rase x seronok tu...tak seperti bile kami ke negeri lain, semua org excited sbb masing2 x penah sampai ke negeri tu...nasib badan la kengkawan, bos dh pilih Melaka...nak wat camne kn...."saya yang menurut perintah" la kn...heheheh

2 comments:

Cik oren2orange said...

dgr cite nk g langkawi tp mcm nak gak g melaka tarikh tu... ampun kan kami penunggu gua jikalau info salah..ni yg bru dgr tetadi.... weeeeeee

Puteripisces said...

Langkawi 32 and above jer...list name dh kuar kn...rasenye name Cik orange ade ke melaka...