Saturday, November 6, 2010

Handphone Baru - Nokia E5

Dah bace kn pasal henponku rosak...setelah dicampur tolak darab bahagi, semlm aku gi la beli henpon baru...mule2 igt nk gi The Mines je, pastu alang2 nk jmpe kwn aku, aku pn ajak la dia gi Low Yat...pusing kanan pusing kiri berhenti la kami kt satu kedai tu...tnye2 harga pastu dia rekomenkan aku Nokia E5...model baru katenye...yg aku suke kt budak penjual tu sbb dia wat comparison antara 1 henpon ngan henpon lain...ape lebih dan ape kurang...cam semlm, aku tnye antara E71, E72 dan E5 sdiri...pastu dia most recommend E5 kt aku, pdhal harga E72 lagi mahal...maknenye dia x pentingkan keuntungan sgt la...kite sebagai pembeli yg x berape reti ni pn, msti la nak kan suggestion yg mana yg terbaik kn...lg satu hal yg jadi, dia mintak aku byr deposit rm50...pastu dh siap beli2, dia lupe nk kire deposit yg aku dh bayar tu...aku pn lupe langsung...aku dh smpai stesen monorel Imbi tu, budak tu kol bgtau aku..then aku mintak tolong dia antarkan kt stesen tu...nasib baik la dia igt and nk pulangkan...padahal kalo dia wat senyap je and amik je duit tu pn ade je peluang dia...mmg respect la that chinese guy...

2 comments:

mE said...

Haha...terbaek la beli henset baru...post le pic henset tu skali kak....(leh pinjam ar mcmni kan kan)..ngehehe~

Puteripisces said...

ala search je a
la google cr henset tu..hhehehehe