Friday, August 21, 2009

Diari 2 minggu ku....

Dh lame dh x menulis kt sini..2 mggu dh rasenye...aku kne wat audit kt BPKhas...ptg2 kul 6 lbh br balik...huhuhu...dh xleh balik awl cam slalu dh...dh x smpt nk tgk citer Aqso dan Madina dah...hehehe...

first week kt sne cam best gak la...tgk suasana baru, pastu asyik mkn je kejenye...mmg 2 mggu ni kitorg save bajet la...pg ptg mkn ditanggung...keje??ok la..best la jmpe bnde baru...tp kekdg cam tensen gak la bile kak senior tue cam nk mrh2 bile kitorg x paham..ye la kami ni kn br lagi...jgn la expect kami tau smua bnde...kkdg aku cm geram jgk biler dia cam pndg rendah kt kitorg...tp aku ok je...mls nk pkr lbh2...

ari isnin tu kami ade farewell party for Mr Z yg dh nk brenti coz nk further study kt UK...gud luck to him...semlm last day dia kt BAD KPM nie...seblm balik dia ade says sorry kt kami org2 baru nie...hehehe cam tau je aku ade ngutuk dia....(sepatutnye aku la kne mtk maap kn, sbb aku yg kutuk dia)....

esok 22hb umat Islam dh start berpuase...so Selamat Menjalani Ibadah Puasa...semoga Ramadhan kali ini menjanjikan sejuta keberkatan kpd kite smua...amin....


2 comments:

Dulce Et UtiLe said...

la...dah pegi ke??? mesti kak asma sedih... xpe satu tahun je...hehehhee

eh2 biar betul dia mintak maaf kat orang baru???knp???terasa ke uat salah???hahahahhaha

Puteripisces said...

rasenye awl bln 9 baru gi..tp cuti awl2...sedih??huhuhu sedihnyeeeeee....

rasenye kite kot byk wat slh ngan dia...asyik ngumpat dia je...hehehehe