Wednesday, August 5, 2009

Meja....

Boleh x wat title meja lak arini...huhuhu...ape2 je la jnji aku bahagia...Arini kami dh duduk kt tempat duduk sdiri dh...pagi2 aku dtg, aku jengok meja dh kosong...so aku pn dgn hepinye letak brg aku kt meja tue...hehehe...pastu kami sibuk2 la dok plan nk arrange camne meja nnt...makk aiii kt tmpt aku nie cam tmpt buang smph, smph penuh atas lantai...adooii camne nie, rimasnye nk duduk...

Then kami pn arrange la meja masing2 dgn bantuan lelaki2 budiman yg ade...huhuhu budiman ker...pusing sane pusing sini, alih sane alih sini so siap la...tp kt tmpt aku still ade smph sbb cleaner x smpi lg...abih camno??aahhh duduk je la..xkn aku nk diri sepnjg arini...

Nk dijadikan citer, aku ngan unitha tarik la meja ke dpn ckit, sbb unitha ckp kt dia sempit...aku pn terpakse ikut jgk la sbb nk bg same meja kami...then kami gi wash room...blk je dr wash room, sharmini ckp dorg dok ngata n gelak2 kt kami sbb tarik meja ke dpn...kononnye dh jd sempit la laluan...ape besar sgt ke korang smpi dh x muat nk lalu...huuuuhhh...ckp meja aku x rapat ke partition, cube korang tgk korang pnye meja rapat ke x...wut ever la...ade aku kesah...mls la ku nk pening2 pale ngan gelagat korang nie...lantak korang la nk ckp ape pn, jnji jgn smpi bnde tu menaikkan temper aku dh...

huhuhu rindu la kt geng2 kt kwsg tue...korang bahagia ke kt sane...korang x rindu kt kitorng ker...


2 comments:

Dulce Et UtiLe said...

rindu kak asma!!!

tp tulah sana xleh nk buka chat langsung
mmg keje full time

sabo jelah kak asma...diorg senior nk uat cane...tahan jelah

kesian kak unika, dah la preggie kang dia snap kang
abis suma...jgn main2 dgn org mengandung ni, temper cpt naik....
hehehhehee

kak asma kirim slm kat kak dilla, minika, & unika yer...rindu la suma

Puteripisces said...

rindu nurul gak!!!!

ntah la xtau nk ckp..dorg ok je x ganggu kitorg pn...tp xtau la blakang kate ape kn...