Wednesday, December 1, 2010

Segmen: Aku Blogger! So What???


Rase teruja lak nk join segmen ni...ok first thing ialah introduce diriku...eerrkk ape nk citer ek...

Nama : errmm name glemerku (glemer kerrr??) sejak kenal dunia internet ni ialah puteripisces la....

Asal : kampung terchentaku adalah kelantan tp skang aku dh jadi wargapenduduk putrajaya...

Pendidikan : Ku blaja di UUM dlm bidang akaun....

Pekerjaan : keje yg rmai org x suke...penolong juruaudit maaaa....

Berkaitan soalan2 En.Ben lak:

Apa pendapat anda mengenai dunia blog ?

Mula2 berkecimpung dalam dunia blog ni adalah pengaruh dari kakakku..bile tgk blog dia,cam berminat lak nk ade blog sdiri...dulu-dulu xde la serius sgt memblogging...bile ade mood dan bile ade mase je...bagiku, dunia blog yg luas ni memberikan aku pengalaman2 yg berharga yg dpt jd iktibar gak utk diriku especially bile bace kisah2 orang lain...dan banyak benda yang boleh dipelajari dan diketahui terutamanya tentang dunia luar yg mungkin mustahil utk dicapai oleh akalku...and dari tulisan2 blog juga kite dpt mengenali dgn lebih dekat gaya dan jenis teman2 kite kerana tulisan di blog adalah luahan ikhlas dr hati mereka sdiri...

Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami ?

Negatif???eerrmmm xde kot...positif lak ialah bila dapat kenal kawan2 baru, dapat tau banyak bnde2 dan ilmu2 baru, dapat kurangkan risiko penyakit (errkk ape kaitannye??ye la, cthnye bile ku rase nk marah ke sedih ke kecewa ke,ku luahkan la kt blog...bkn ke org tua2 ckp kalo ade masalah or ape2 je, jgn pendam,luahkan barulah kita akan rase lega....so ku luahkan la kt blog ku itu...)

Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ?

oohhh tidak benar sama sekali...huhuhu...ku buat blog ini adalah utk luahan hati dan perasaan ku sahaja..dan sebagai tempat utk ku kongsikan ape saje info yg aku ketahui...

Banggakah anda menjadi seorang blogger ?

Bangga!!!sbb dpt menjadi slh seorang yang memeriahkan dunia blogger ini walaupun ape yg ku sumbangkan itu hanyalah seciput dan sebesar zarah saje...

Sekian sahaja utk kali ini (heheheheh).....

jom ramai2 join segmen ni...klik sini...

14 comments:

mE said...

Go Akak Go....
Saya Blogger gak so what?
ngehh juz kidding...

Puteripisces said...

hahaha mie cam terbalik lak...dulu akak yg dok bg semangat kt umi suruh memblogging..skang umi lak bg semangat kt akak...

Kalamhati said...

aloss..selamat berkenalan!muhahag

Puteripisces said...

chesss!!!

Noor Faezah Mazli said...

i'm a blogger too.. so what? hahahah

Nur Mudrikah said...

eh kenapa org tak suka jadi pmbantu juruaudit

meh singgah side saya plak..hepi blogging..

ecah..merangkap anak cik nan said...

go2 bloggers!hehe

zacky ~786~ said...

whoaa..~ slmt berkenaln .!

haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

nurazzah8 said...

salam ziarah dan salam kenal,

bagus bagus...teruskan berblogging

Azza Firza said...

salam singgah, teruskan beblogging ya, nice enry, jemput ke blog buruk saya juga ea (:i

Puteripisces said...

nor faezah: so what kn....jnji hepi...heheh

nur mudrikah: bkn org x suke jd audit2 ni..auditi yg x suke diterjah auditor...huhuhu

salam perkenalan semua.....

Aisyah AR said...

salam bloggers!! tambah kenalan yok!!

http://yoishme.blogspot.com

Puteripisces said...

salam....yok!!