Friday, December 31, 2010

Sharing Is Caring



---------------------------------------------------------------------------------------
Aku just nk share saje emel yg aku dpt...xde niat nk memerli atau menuduh sesiapa pn...apa yg baik kite ambil dan apa yg tak baik kite cuba ubah utk menjadi yg terbaik...ade juga yg ku dgr pendpt mengatakan ape2 pn bergantung pd niat kita...bagiku, once aku dh tau sesuatu ilmu spt ini, aku akan cuba jauhi dr masih melakukan perkara tersebut...

p/s:renung2 kan dan selamat beramal....

4 comments:

Amirah Yusof said...

tanx for the info..the last one baru sedar.. =)

Puteripisces said...

hehehe..sebnrnye ms mule2 timbul fesyen tu lg dh terpikir...tp senyap je sbb ku pn pkai gak camtu...bile dh tau, skang dh x pin dh kt blakang...

Citarasa Rinduan said...

hari nie ada 2 blogger yang sama-sama kongsi info ttg adap berpakaian..lagi2 bertudung tapi berbogel..

bab tudung yang berpin pun satu info yang amat bagus utk dikongsi

thanks yer

Puteripisces said...

u're most welcome kak...ilmu dan pengetahuan kn mmg utk dikongsi...